PRECISIEBEHEER:

GEEN BELASTING
OP DE GOLFBAAN

Onderwerpen als data en robotisering zijn voor ons niet nieuw. We zetten ze al jaren in voor het precisiebeheer waarmee we onze klanten een steeds hoger kwaliteit kunnen bieden, met steeds minder middelen en tijd. Dankzij de data die we tegenwoordig verzamelen, kunnen we al heel gericht kunstmest strooien. Nooit te veel of te weinig. Datzelfde kunnen we nu ook met beregening. Het is de volgende stap in het perfectioneren van het proces.

Input en

uitslag

Precisiebeheer doet het uitermate goed op de golfbaan, in combinatie met onze Golfviewer, een GIS-applicatie waar alle spelonderdelen, leidingen en bomen in staan. De data die we verzamelen, koppelen we aan de bijbehorende onderdelen en de uitslag wordt geprojecteerd op het Golfdashboard. Zo kunnen we in beeld brengen wat de status is op elke willekeurige plek en krijgen we bijvoorbeeld antwoord op de vraag wat we kunnen doen om de kwaliteit overal hetzelfde te maken.

Robotschildpad

Daarbij worden we geholpen door de meest punctuele medewerkers die we hebben. Ze zijn voor dag en dauw op, ze zijn nooit ziek en maaien fairways en greens zoals geen mens dat kan: onze maairobots. Ze krijgen er nu een familielid bij. De bunkerturtle gaat volledig automatisch bunkers harken. En uiteindelijk ook metingen verrichten. Waar dat naartoe moet? Dat we ‘m straks naar een kale plek toe sturen om het op te lossen. Toekomstmuziek die we nu al aan het componeren zijn.

Dit artikel online delen: