DE GROENE BROEDERSCHAP

De Enk Groen & Golf neemt Binder over

Het voelt een beetje als soulmates. De klik was er meteen en we hadden ook gelijk door: dit is twee zielen, één gedachte. Dat overkwam ons toen we kennismaakten met Binder Groenprojecten en Daktuinen in Poortugaal. Een bedrijf met hetzelfde groen-DNA als wij, met dezelfde hang naar kwaliteit en meerwaarde en dezelfde drang om te innoveren. Met één belangrijk verschil: eigenaar Thod Binder heeft geen opvolger.

Meer, beter, verder

Het kwam tot diepgravende gesprekken. Wat willen we nou eigenlijk allebei? Al snel waren we erachter dat de focus gericht moest zijn op handhaving van de continuïteit van beide bedrijven. Voor groei, meer slagkracht, meer innovatie, en een betere landelijke dekking. En als gevolg daarvan: een hoger serviceniveau en meer klanttevredenheid. Dat kan onder de vlag van de Enk. Daarom hebben we op 18 april de overname bekrachtigd.

En wat betekent dat voor u?

En wat verandert er dan? Eigenlijk niets. Binder doet wat ze altijd al deden, vanuit hetzelfde kantoor, met dezelfde directie, voor dezelfde klanten, met dezelfde aanspreekpunten. Als vanouds. Hetzelfde geldt voor de Enk. Maar samen staan we sterker, delen we kennis en ervaring, zijn we elkaars back-up en zijn we organisatorisch elkaars verlengstuk. ‘Samen maken we het schitterend’, is ons nieuwe gezamenlijke motto. En dat voelt goed.

Dit artikel online delen: