GROENDENKERS OVER

GROEND'ENKERS

Al meer dan 60 jaar doen we iedere dag een stapje extra voor onze klanten. Met vakmanschap en door voorop te lopen in innovatie. We doen niet alleen groen, we denken het ook. Na, door, om, uit, mee en vooruit. Dat is waar onze meerwaarde in zit voor onze klanten die zelf ook na-, door-, uit-, vooruit-, mee- en omdenkers zijn.

Maar dragen we dat ook uit?

Sinds 2014 presenteren we ons als De Vernieuwers en laten we zien hoe we de toekomst van ons groenvak zien. Nu is het tijd om die boodschap nog meer inhoud te geven. We gingen met ons reclamebureau Fairmind bright creatives om de tafel voor een heel nieuwe campagne. Eén die groen, vakmanschap, onze d’Enkkracht en het partnerschap met onze klanten uitdraagt.

Het is gelukt

Onze nieuwe campagne heeft het allemaal in zich. En meer zelfs. Want we kunnen het allemaal zelf zeggen, maar liever hebben we dat onze klanten dat doen. En dat deden ze. Echte getuigenissen van echte groenpartners. De mensen met wie we dag in dag uit het groen in Nederland beter maken. Zij zijn het gezicht van onze ‘d’enkers voor denkers’-campagne. Beter kunnen we het niet treffen.

De komende maanden zijn ze te zien in alle online media en in de vakbladen. De beste meedenkers voor Enkers zoals wij.

Dit magazine online delen: