ECODRESSER

BELUCHTEN EN DRESSEN IN ÉÉN WERKGANG

Met de Ecodresser ED240 GKB beschikt De Enk Groen en golf over de ultieme machine voor het onderhouden van uw natuurgras sportvelden of golfbaan. In één werkgang (2,4m1 breed) worden meerdere handelingen gecombineerd.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

De grasmat wordt door deze machine zeer intensief belucht en materiaal uit de toplaag wordt luchtig op de grasmat uitgestrooid. Oneffenheden kunnen doormiddel van uitslepen van uitkomend materiaal geëgaliseerd worden. Hiermee worden betere groei omstandigheden gecreëerd, verdichte plekken doorbroken, waterafvoer bevordert en het wortelbestand zich nog beter kan ontwikkelen.

De Ecodresser is uitgerust met een voorsnijrol voor minimale bewerkingsschade. De freesmessen, die de beluchting uitvoeren en het materiaal uit de toplaag halen, zijn per segment uitgevoerd met slipkoppelingen.

Het uitgekomen materiaal kan ook doormiddel van een transportband verzameld worden om bijvoorbeeld uitgespeelde gebieden zoals het doelgebied te verbeteren.

BELANGRIJKSTE FUNCTIES EN VOORDELEN

Economische en milieuvriendelijke topdressing door gebruik te maken van bestaande grond. Gebruik vrijkomende grond om te egaliseren Biedt uitstekende zaaiomstandigheden Intensieve beluchting Verbetert de drainage Dressing en beluchten alles in één Elimineert de noodzaak om nieuwe materialen te importeren

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Type: ED-240


Werkbreedte: 240 cm


Werkdiepte: 20 cm


Gewicht: 1650 kgCONTACT

Wilt u meer weten over deze fantastische machine en wat deze kan betekenen voor u? Bel dan met Bart Hooghiemstra.

Bart Hooghiemstra | 06 - 53 27 05 45

De Enk Groen & Golf | 0317 - 727 000

Deel deze machine: