GERARD VAN DER WERF EN FRANS REULINK:

GELUKKIG HEBBEN WE HET GROEN NOG

Frans Reulink: “Het zijn roerige tijden. Het zijn unieke tijden. Niemand van ons heeft ooit zoiets meegemaakt. Tenzij je de 100 gepasseerd bent. Allemaal verplicht thuisblijven, schuilen voor een onbekend virus, en alleen naar buiten om een luchtje te scheppen. Fijn dat er dan groen in de buurt is.”

Gerard van der Werf: “Groen is het nieuwe goud. Wij roepen dat al langer, maar wij zijn bevooroordeeld. In de afgelopen periode kregen we veel bijval. Van het Nederlandse volk, van golfers die hun favoriete banen moesten missen en ook van een man als Wim Pijbes, de voormalig directeur van het Rijksmuseum.”

Frans Reulink: “En van de 6500 mensen die op het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht werken. De nieuwe ‘eetbare tuin voor mens en dier’ die daar aangelegd is, is letterlijk en figuurlijk een heerlijke lunchplek geworden.”

Gerard van der Werf: “Dat waarderen we allemaal net wat meer, na zo’n periode van thuisisolatie. Een periode die we bij De Enk goed gebruikt hebben, onder andere door de amateur-sportvelden die we in onderhoud hebben een pro-behandeling te geven.”

Frans Reulink: “En dan hebben we ook nog wat te vieren. Binder, het bedrijf dat we vorig jaar overgenomen hebben, bestaat dit jaar 85 jaar. Het feest is een jaar uitgesteld, maar de mijlpaal is behaald. Daar willen we onze vakgenoten in Poortugaal van harte mee feliciteren.”

Gerard van der Werf: “En zo is deze editie van ons digimagazine toch nog een feestelijke. Hoera voor Binder en hoera voor groen, de Vitamine G die veel mensen in ons land op de been gehouden heeft de afgelopen periode. Hoe dan? Leest u maar mee.”

Dit magazine online delen: