DIT ZIJN ONZE KRACHTPATSERS

Beluchten, scannen, verschralen of razendsnel belijnen. Voor sommige kortgrasklussen zijn specialistische machines onmisbaar. Voor veel van onze klanten zijn ze alleen te kostbaar om ze zelf aan te schaffen. Ze leveren simpelweg te weinig rendement op. Voor De Enk Groen & Golf is dat anders. Omdat wij de machines efficiënt kunnen inzetten, op verschillende plekken door het hele land, hebben we een uitgebreid machinepark dat we steeds up-to-date houden.

Dankzij De Enk hebt u dus de beschikking over de laatste nieuwe ontwikkelingen op machinegebied. U hoeft zelf niet te investeren en u hebt geen omkijken naar onderhoud en stalling. Bij iedere machine leveren we ook de juiste vakkennis. Onze vakmensen weten precies hoe ze de machines moeten bedienen en hoe u er het meeste profijt van heeft. We komen zelfs ter plekke kijken om te adviseren welke machine het meest geschikt is voor uw probleem.

De ontwikkelingen gaan razendsnel. Ons machinepark is de laatste jaren behoorlijk gegroeid en vernieuwd. De machines zijn tegenwoordig gekoppeld aan gps en voeren in één werkgang een bewerking en een meting uit. De data die we daarmee verzamelen gebruiken we om tot nog betere resultaten te komen. In deze digitale brochure stellen we onze krachtpatsers graag aan u voor. Een tip: bekijk ook de filmpjes, dan ziet u ze in actie.

VRAGEN? BEL BART

Ik ben Bart Hooghiemstra. Bij De Enk Groen & Golf ben ik verantwoordelijk voor de planning van specialistische machines voor de afdeling kortgrasbeheer. Dankzij 30 jaar ervaring in grasonderhoud weet ik alles over de inzet van machines. Vraagt u zich af welke machine het beste past bij uw vraagstuk? Ik geef u graag een goed advies.

Deel deze machine: