VIBRA SANDMASTER

VERTIKAAL DRAINEREN MET ZAND

De Vibra-Sandmaster bestaat uit de Verti-Quake schudbeluchter, waaraan de Sandmaster is gemonteerd. Hiermee wordt door middel van getrokken smalle sleuven zand tot 23 cm diep in de bodem geïnjecteerd.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

De Verti-Quake maakt sleuven in de grond, waarna trillende zandvultrechters met een breedte van 25 mm de sleuven vullen met zand. De gehele bewerking gebeurd in één werkgang, iets wat deze machine uniek maakt. Bij de bewerking met de Vibra-Sandmaster wordt alleen zand aangebracht en geen grond afgevoerd. Bovendien ontstaat er geen schade aan de (natte) velden, doordat de compacte machine beschikt over een optimale drukverdeling.

De inzet is optimaal op sportvelden en Fairways die zijn voorzien van drainagesleuven gevuld met zand. Door de bewerking haaks op de drainage uit te voeren ontstaat er een perfecte aansluiting op de drains en wordt het water snel uit de toplaag afgevoerd.

Na de bewerking word de grasmat afgesleept en is het veld direct weer bespeelbaar. Na enkele weken zijn de sleuven helemaal niet meer zichtbaar en is de grasmat volledig hersteld. De bewerking is doeltreffend en biedt bij natuurgras sportvelden en fairways dé ideale oplossing voor de waterafvoerverbetering.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Lengte: 398 cm


Werkbreedte: 160cm


Totale breedte: 213cm


Werkdiepte: tot 23cm


Hoogte: 157cm


Gewicht:2642 kg


Benodigd vermogen tractor: 90 pk


Aftakas: 540 tpm


3-punts aansluiting


CONTACT

Wilt u meer weten over deze fantastische machine en wat deze kan betekenen voor u? Bel dan met Bart Hooghiemstra.

Bart Hooghiemstra | 06 - 53 27 05 45

De Enk Groen & Golf | 0317 - 727 000

Deel deze machine: