ECODRESSER

BELUCHTEN EN DRESSEN IN ÉÉN WERKGANG

Met de Ecodresser ED240 GKB beschikt De Enk Groen en golf over de ultieme machine voor het onderhouden van uw natuurgras sportvelden of golfbaan. In één werkgang (2,4m1 breed) worden meerdere handelingen gecombineerd.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

De grasmat wordt zeer intensief belucht, tegelijk wordt er dressgrond luchtig op de toplaag aangebracht, waarna oneffenheden geëgaliseerd kunnen worden. Hiermee zijn goede doorzaaiomstandigheden gecreëerd, verdichte plekken gebroken waardoor de waterafvoer bevordert en het wortelbestand zich nog beter kan ontwikkelen.

De Ecodresser is uitgerust met een voorsnijrol voor minimale bewerkingsschade. De freesmessen, die de dressgrond uit de toplaag halen, zijn per segment uitgevoerd met slipkoppelingen. De kouters die zorgen voor de beluchting van uw toplaag, zijn geveerd, beide om schade van stenen in het veld tegen te gaan.

De dressgrond wordt door middel van een transportband achter de achterrol luchtig op de toplaag aangebracht. U kunt het materiaal echter ook verzamelen om het naar uitgespeelde gebieden zoals het doelgebied te verplaatsen

BELANGRIJKSTE FUNCTIES EN VOORDELEN

Economische en milieuvriendelijke topdressing door gebruik te maken van bestaande grond. Gebruik vrijkomende grond om te egaliseren Biedt uitstekende zaaiomstandigheden Intensieve beluchting Verbetert de drainage Dressing en beluchten alles in één Elimineert de noodzaak om nieuwe materialen te importeren

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Type: ED-240


Werkbreedte: 240 cm


Werkdiepte: 20 cm


Gewicht: 1650 kgCONTACT

Wilt u meer weten over deze fantastische machine en wat deze kan betekenen voor u? Bel dan met Bart Hooghiemstra.

Bart Hooghiemstra | 06 - 53 27 05 45

De Enk Groen & Golf | 0317 - 727 000

Deel deze machine: