FIELDTOPPEN

MET DE COMBINATOR

Fieldtoppen met GKB Combinator. Snel en efficiënt toplaag verwijderen met de GKB combinator. Onze machine’s zijn uitgerust met 2 soorten beitels. De “L-vormige” freesbeitels gebruiken we om de toplaag van uw natuurgras sportveld te frezen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Met speciale hybride beitels kunnen we de toplaag en het natuurgras verwijderen van uw hybride sportveld. Hierdoor kan elke toplaag snel en efficiënte verwijderd kan worden.

Doormiddel van de transport wordt het vrijgekomen materiaal afgevoerd in een kipper die langs de machine rijd. Dit kan op sportvelden de basis zijn voor nieuwe zode of renovatie van de toplaag

Daarnaast kan met de Combinator een zode verwijdert worden als voorbereiding van een ecologische inrichting. Icm HEEM wordt een afgestemd plan gemaakt om ecologische berm te realiseren. Naast het compleet wegfrezen van een zode kan de hoogte ook zo ingesteld worden dat een sportveld wordt ‘gescalpeerd’ hierdoor kan opgebouwd vilt of oppervlakkige onkruiden zoals straatgras effectief en chemie vrij verwijderd worden.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Combinator 240


Werkbreedte: 240 cm


Werkingsdiepte: 0-5 cm


Benodigde pk's: 90pk


Gewicht: 1400 kg


CONTACT

Wilt u meer weten over deze fantastische machine en wat deze kan betekenen voor u? Bel dan met Bart Hooghiemstra.

Bart Hooghiemstra | 06 - 53 27 05 45

De Enk Groen & Golf | 0317 - 727 000

Deel deze machine: