Perry Vermeulen uitvoerder

Met mijn gezin varen en zwemmen in Friesland

“Ik heb hts civiele techniek gedaan, dus ik ben meer van het ‘grijze’. Altijd wel plezier beleefd aan groen, maar bij mijn vorige werkgever maakte dat een miniem onderdeel uit van het werk. Ik ben nog steeds geen plantenkenner, maar ik heb inmiddels wel ervaring met hoe je een en ander voorbereidt zodat het groen goed kan gedijen.

Bij De Enk kijken we naar het totale plaatje. De weg moet goed zijn en de planten ernaast moeten het ook goed doen. Het mooie van de werken die we maken vind ik dat alles erin zit; grondwerk, riool, straatwerk, groen. Eén van de mooiste werken vind ik Paleis het Loo, daar ben ik een jaar of 10 bij betrokken geweest. Het leuke is dat je op plekken komt waar een ander niet zo makkelijk komt. De Enk is een heel loyale werkgever. Ik besef dat ik een bepaalde vrijheid in mijn werk heb die niet iedereen heeft.

In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin naar Friesland om te varen en te zwemmen. Ik ben er opgegroeid en mijn ouders wonen er nog steeds. Verder ben ik erg geïnteresseerd in de krijgsgeschiedenis vanaf 1870.”