Leo Groenendijk allround hovenier

Lekker kamperen zonder toeters en bellen

“Voor mij was het vanzelfsprekend dat ik het groen in ging. Als kind was ik al met de natuur bezig. Vader had een groentetuin, ik vond het leuk om hem daarin te helpen. Als ik het onderhoud doe bij een complex, geeft het veel voldoening als ik reacties krijg als ‘het ziet er weer keurig uit’.

Bij De Enk is alles goed geregeld. Dankzij de planning weet je een week van tevoren waar je naartoe moet. Onder elkaar maken we veel geintjes. Moet kunnen. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, zeg ik altijd. Het werkt het fijnste als je een goede klik hebt met collega’s, die zie je onderhand meer dan je eigen vrouw.

Als ik niet aan het werk ben, ben ik toch veel buiten. Dan gaan we lopen met de honden en fietsen. We zijn net verhuisd en wonen nu in een heel mooie omgeving. De grootste hobby is weggaan met de caravan. In het verleden door Europa, de laatste tijd in Nederland. Met name de kleinere campings vinden we leuk. De kinderen gaan niet meer mee, dus dan heb je al die toeters en bellen niet nodig.”