Ewout Rietman projectadministrateur

Schrijver voor een weblog over muziek

“Na mijn administratieve opleiding heb ik voor de klas gestaan, maar dat was niet mijn ding. Via een uitzendbureau ben ik bij De Enk – toen nog Heijmans – terechtgekomen. Na een jaar vroegen ze of ik er projectadministrateur wilde worden. De afwisseling tussen de cijfers aan de ene kant en het contact met mensen aan de andere kant vind ik leuk. Een project net wat beter laten lopen door de uitvoerders een paar goede vragen te stellen, daar word ik blij van. Ik doe ook best veel op ICT-gebied, dat is erbij gekomen.

Bij De Enk krijg ik ook veel mogelijkheden om mezelf verder te ontwikkelen. Met de software die we hebben, heb ik iets gemaakt om regiewerken te waarderen. Die eigen inbreng wordt hier gewaardeerd. Ze verwachten dat je zelf denkt en dat bevalt me wel.

Je kunt wel zeggen dat ik veel affiniteit met cijfers heb, maar ook met letters. Ik schrijf graag, voor een weblog over muziek. En als hier iemand een offerte heeft gemaakt en die twijfelt over de spelling, dan krijg ik ‘m onder mijn neus.”